buienradar

Posted on September 12, 2011
Filed Under Uncategorized | Leave a Comment

Het is 15.26 uur en de regen striemt de ramen van mijn werkkamer. De buienradar belooft: Het is droog tot 16.30 uur! Dat uitroepteken doet me twijfelen aan mijn observatievermogen. Ik vernieuw de pagina van weeronline maar eens. Ja hoor, nu is het zelfs tot 16.45 uur droog. Weer dat uitroepteken. Op kantoor bij Buienrader is blijkbaar weinig ruimte voor twijfel. Werkte ik maar bij Buienradar. Ondertussen slaan fictieve druppels cirkels in het water voor mijn huis. Achter mijn bureau worstel ik met de werkelijkheid. Het goede nieuws is dat ik eindelijk weer wat geschreven heb.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Over deze site

    Dit is de website van schrijver/journalist Boudewijn Smid.

  • Admin