bob

Posted on May 26, 2011
Filed Under Uncategorized | Leave a Comment

Verdomme, weer een verjaardag vergeten. In februari die van mijn beste vriend, nu van de allergrootste singer/songwriter aller tijden. Bob Dylan al twee dagen 70! Wie zou ik zijn zonder Bob? Zonder zijn raadselachtige korte verhalen op muziek? Ik beluisterde net bij wijze van viering Diamonds and rust, Joan Baez’ ode aan Dylan.  Jaja, niets sentimenteels is mij vreemd. Bovendien ben ik tweede helft veertig. Laatst hoorde ik me zelfs zeggen: ‘Mijn vrouw houdt van tuinieren.’ Terug naar Bob. Dat-ie niet kan zingen maakt ‘m alleen maar groter. Ben benieuwd of de hemel in tweeen scheurt als hij ooit sterft. Wat god verhoede.

Comments

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

  • Over deze site

    Dit is de website van schrijver/journalist Boudewijn Smid.

  • Admin